O Πιγκουίνος ανεβαίνει τα... σκαλιά του εγκλήματος στο πρώτο trailer της σειράς
TV

O Πιγκουίνος ανεβαίνει τα… σκαλιά του εγκλήματος στο πρώτο trailer της σειράς

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2024 για να δούμε το Penguin στις οθόνες μας, όμως μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τη σειρά του Matt Reeves που φυσικά εντάσσεται στο ίδιο σύμπαν με αυτό της πρόσφατης ταινίας του Batman.

Ο Κόλιν Φάρελ επιστρέφει στο ρόλο και στα οκτώ επεισόδια της σειράς θα τον δούμε να αποκτά όλο και πιο σημαντικό ρόλο στο εγκληματικό παρασκήνιο του Gotham. Προφανώς για να αποτελέσει τη μεγαλύτερη απειλή όταν ο Batman θα επιστρέψει και αυτός στη δεύτερη ταινία το 2025.

Το teaser δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης για το rebranding του HBO Max, που πλέον θα ονομάζεται σκέτο MAX και εκτός από περιεχόμενο του HBO και της Warner Bros θα ενσωματώνει και το υλικό του Discovery.

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στην Αμερική και αναμένουμε ενημέρωση για την επέκταση της στην Ευρώπη και το αν θα τη δούμε στην Ελλάδα, αφού η άφιξη του HBO Max στη χώρα μας,  είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή λόγω των αλλαγών στην ιδιοκτησία της Warner.

Δείτε το πρώτο teaser για το Penguin. 


Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Το δεύτερο prequel του Game of Thrones που ανακοινώθηκε από το HBO


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ