Peaky Blinders: Τι παίζει με την ταινία και πότε θα τη δούμε
TV

Peaky Blinders: Τι παίζει με την ταινία και πότε θα τη δούμε

Η πορεία των Peaky Blinders στην τηλεόραση ολοκληρώθηκε την Άνοιξη, με την προβολή του 6ου και τελευταίου κύκλου της σειράς, όμως η ιστορία έχει «ψωμί» ακόμα. Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η πλοκή θα μεταφερθεί σε μία ταινία που θα έχει φυσικά την υπογραφή του Steven Knight, ενώ ο Κίλιαν Μέρφι θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πότε όμως θα δούμε την ταινία και σε τι στάδιο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή; Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο Μέρφι, αυτή την εποχή το σενάριο βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του.

«Το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο. Ακόμα δεν το έχω διαβάσει, αλλά το πλάνο είναι να φτιάξουμε μία ταινία και να συνεχίσουμε την ιστορία στον κόσμο του κινηματογράφου αντί για την τηλεόραση. Το τηλεοπτικό κομμάτι της ιστορίας έχει τελειώσει» τόνισε ο πρωταγωνιστής που αυτή την εποχή είναι απασχολημένος με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Steven Knight είχε αναφερθεί στην χρονική περίοδο που θα εξελίσσεται η ταινία που αναμένεται να μας μεταφέρει αρκετά χρόνια μετά. «Σκοπεύω να μεταφερθούμε κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, κάτι που μάλλον δεν θα είχα κάνει αν υπήρχε έβδομη σεζόν. Μάλλον θα μίλαγα για την περίοδο πριν τον πόλεμο, αλλά επειδή είναι ταινία νομίζω ότι χρειαζόμαστε μία αλλαγή ταχύτητας». 

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν καθυστερήσεις, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό του 2023, με την πρεμιέρα να μην αναμένεται πριν περάσει τουλάχιστον μία διετία από τώρα. Πάντως, το ενδεχόμενο ο κόσμος των Peaky Blinders να επιστρέψει στην τηλεόραση παραμένει ανοιχτό, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για τη δημιουργία μία σειράς που θα μας πάει στη δεκαετία του ’50 με ένα εντελώς διαφορετικό καστ. Όλες οι σεζόν της σειράς, είναι διαθέσιμες στο Netflix.

Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ