Όλα τα trailer που παρουσίασε το Netflix στο παγκόσμιο event

Roxx |
Netflix

Το Tudum είναι εδώ. Το παγκόσμιο event του Netflix πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κα μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο φέροντας νέα, trailer και αποκλειστικά κλιπ από τις μεγαλύτερες παραγωγές της πλατφόρμας.

Με 5 event σε 24 ώρες, τα σόου ανά περιοχή παρουσίασαν οι Τζέιμι Φοξ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Νόα Σεντινέο, Τσόι Μιν-χο, Τσο Γι-χιουν, Ζακίρ Καν, Πραζάκτα Κόλι, Μάιτε Περόνι, Σερόν Μενέζες, Μεϊτρεΐ Ραμακρίσναν κ.ά., καθιστώντας τη φετινή γιορτή των φαν μεγαλύτερη από ποτέ.Ακολουθούν όλα τα trailer και τα κλιπ που  παρουσιάστηκαν.

Το “Tudum: Ένα παγκόσμιο event για τους φαν του Netflix” θα είναι διαθέσιμο στα κανάλια του Netflix στο YouTube σε όλο τον κόσμο σε 29 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου του YouTube.com/Netflix. Επισκεφθείτε την επίσημη τοποθεσία των φαν του Netflix, Tudum.com/event, για τις τελευταίες ειδήσεις από αυτό το παγκόσμιο event για τους φαν.


Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας που είδαμε στο Rings of Power;

House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ