Το Office φεύγει από το Netflix σε λίγες ημέρες
TV

Το Office φεύγει από το Netflix σε λίγες ημέρες

Μία μεγάλη απώλεια για τους συνδρομητές του Netflix έρχεται με την αποχώρηση του Office από την πλατφόρμα. Η σειρά που έγινε διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2021 θα παραμείνει μέχρι και τις 31 του μήνα και από την πρώτη μέρα του 2023 θα μας χαιρετήσει.

Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα που χάνει το Office, αφού το ίδιο θα συμβεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα τους και η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Και σίγουρα αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα, σε μία εποχή που το Netflix προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει τους συνδρομητές του σε σταθερή βάση και να αποφύγει τις διαρροές.

Αν είστε πάντως φανατικοί της σειράς και θέλετε πάντα να έχετε τη δυνατότητα να χαζεύετε κάποιο επεισόδιο, τότε αν δεν το ξέρετε ήδη να σας πούμε ότι το Office είναι διαθέσιμο στο Prime Video της Amazon, την ίδια πλατφόρμα που προβλήθηκε το Rings of Power του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.  Το Office βρίσκεται σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια στο Prime Video στη χώρα μας και αναμένεται να παραμείνει εκεί και τους επόμενους μήνες.

Πρόσφατα πάντως μάθαμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής, πήρε τα δικαιώματα της σειράς και θα τη μεταφέρει στην Ελληνική πραγματικότητα, οπότε έχουμε ήδη ένα υποκατάστατο. Χαχα, καλό ε;


Όλη η αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη DC αυτές τις ημέρες

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική

Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ