Το Netflix διοργανώνει πραγματικό Squid Game και μπορείτε όλοι να δηλώσετε συμμετοχή!
TV

Το Netflix διοργανώνει πραγματικό Squid Game και μπορείτε όλοι να δηλώσετε συμμετοχή!

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του Squid Game οδηγεί το Netflix στο επόμενο βήμα που είναι διοργάνωση πραγματικού παιχνιδιού με 456 παίκτες και έπαθλο 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάνεις δεν θα χάσει τη ζωή του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης μέσα από ένα επίσημο βίντεο του Netflix και μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή.  Εκτός από τα στοιχεία σας πρέπει να ανεβάσετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που θα εξηγείτε τους λόγους που θέλετε να συμμετάσχετε. Προφανώς τα λεφτά.

Τα γυρίσματα του νέου αυτού reality θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2023, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Πριν από μερικές μέρες το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα τη δεύτερη σεζόν τoυ Squid Gamee, όμως θα χρειαστεί να περιμένουμε λογικά μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς για να δούμε τα νέα επεισόδια. Η ανακοίνωση για το νέο reality δεν αποκλείεται να συνδυάζεται με την είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό για τη δοκιμή live streaming από το Netflix, αφού ένα τέτοιο πρότζεκτ με συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο θα ήταν ιδανικό για ζωντανή μετάδοση.


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ