Τα νέα επεισόδια του Rick and Morty έρχονται στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά την Αμερική
TV

Τα νέα επεισόδια του Rick and Morty έρχονται στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά την Αμερική

Το Rick and Morty επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αμερική με το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν και πλέον ξέρουμε ότι τα επεισόδια θα γίνονται διαθέσιμα στην Ελλάδα από το Netflix.

Ήταν κάτι που γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ανακοίνωση δεν είχαμε έτσι χρειάστηκε να τσεκάρουμε την πλατφόρμα και ναι η πρεμιέρα ήδη διαθέσιμη με τη σημείωση ότι κάθε νέο επεισόδια θα είναι διαθέσιμο τις Δευτέρες.

Αυτή μία διαφορετική εποχή για την αγαπημένη σειρά, αφού μετά από 61 επεισόδια, είχαμε αλλαγή στις φωνές των δύο κεντρικών χαρακτήρων. Η απομάκρυνση του Justin Roiland που υποδυόταν και τον Rick αλλά και τον Morty, οδήγησε σε αναζήτηση νέων ηθοποιών που κράτησε περίπου έξι μήνες και όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής οι δύο νέες φωνές είναι οι Ian Cardoni και Harry Belden.

Η προσπάθεια που έγινε, ήταν οι φωνές να μοιάζουν όσο περισσότερο γίνεται με αυτές που είχαμε συνηθίσει για να είναι η αλλαγή όσο πιο ομαλή γίνεται.


Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ