Ο Μέγας Αλέξανδρος έρχεται στο Netflix με... docudrama
TV

Ο Μέγας Αλέξανδρος έρχεται στο Netflix με… docudrama

H ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου θα παρουσιαστεί στο Netflix σε μορφή docudrama, όπως αποκαλύπτει το Deadline. Το docudrama συνδυάζει στοιχεία ντοκιμαντέρ και ταινίας και αποτελεί δημοφιλές είδος τα τελευταία χρόνια με το Neftlix να έχει ήδη παρουσιάσει με αυτά τη μορφή τα The Last Czars και African Queens που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. 

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Μαρόκο και οι πληροφορίες λένε ότι το μπάτζετ της παραγωγής είναι πολύ μεγάλο. Χρέη showrunner για τη σειρά με τον προσωρινό τίτλο Alexander – The Making of a God, έχει αναλάβει ο Tony Mitchell και τα γυρίσματα των έξι επεισοδίων, αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάιο.

Στις αρχές του 2021 είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι το Netflix ετοιμάζει κανονική σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, όμως η πλατφόρμα διέψευσε γρήγορα τα δημοσιεύματα. Λίγο καιρό μετά υπήρξαν πάλι πληροφορίες ότι ένα νέο πρότζεκτ είναι στα σκαριά, αυτή τη φορά από τον δημιουργό των Vikings, όμως το θέμα όπως φαίνεται δεν προχώρησε.

Η τελευταία μεγάλη παραγωγή που ασχολήθηκε με τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν το Alexander του 2004 με σκηνοθέτη τον Όλιβερ Στόουν και πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ.


Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: