Μεγάλες αλλαγές στο παρασκήνιο του House of the Dragon
TV

Μεγάλες αλλαγές στο παρασκήνιο του House of the Dragon

Ενώ η πρώτη σεζόν του House of The Dragon βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το κοινό να έχει αγκαλιάσει τη σειρά στα δύο πρώτα επεισόδια, είχαμε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη δημιουργική ομάδα που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Miguel Sapochnik αποχωρεί από τη μία θέση του showrunner αφήνοντας μόνο του σε αυτό το ρόλο τον Ryan Condal που δουλεύει στενά με τον George R.R. Martin. Ο Sapochnik είναι είχε αφήσει το στίγμα του με τη σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων του Game of Thrones και εδώ σκηνοθέτησε την πρεμιέρα αλλά και το έκτο και έβδομο επεισόδιο της φετινής σεζόν.

Στη δήλωση του δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για αυτή την απόφαση, όμως δηλώνει περήφανος για τη δουλειά που έγινε στην πρώτη σεζόν, ενώ θα παραμείνει σε ρόλο παραγωγού και έχει κάνει γενικότερη συμφωνία με το HBO για τις επόμενες δουλειές του.

Στη δημιουργική ομάδα του House of the Dragon μπαίνει o Alan Taylor που και αυτός έχει περάσει από τη σκηνοθετική καρέκλα του Game of Thrones, έχει δουλέψει στα Mad Men και Rome ενώ έχει κερδίσει Emmy για το Sopranos. Θα είναι στην παραγωγή της σειράς και αναμένεται να σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της δεύτερης σεζόν που θα μπει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε και κατάφερε κάτι σπάνιο. Να κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση από την πρεμιέρα αφού έφτασε τα 10,2 εκατομμύρια θεατές.

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια. Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.


Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ