O κυρίος Χάριγκαν σηκώνει το τηλέφωνο μέσα από τον τάφο
TV

O κυρίος Χάριγκαν σηκώνει το τηλέφωνο μέσα από τον τάφο

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν – Έρχεται στο Netflix:  Όταν ο Κρεγκ, ένα νεαρό αγόρι που ζει σε μια μικρή πόλη (Τζέιντεν Μαρτέλ) γίνεται φίλος με τον κύριο Χάριγκαν, έναν ηλικιωμένο, απομονωμένο δισεκατομμυριούχο (Ντόναλντ Σάδερλαντ), οι δυο τους δημιουργούν έναν απίθανο δεσμό λόγω της αγάπης τους για τα βιβλία και το διάβασμα.

Όταν ο κύριος Χάριγκαν δυστυχώς πεθαίνει, ο Κρεγκ ανακαλύπτει ότι δεν έχουν χαθεί τα πάντα και βρίσκεται, παραδόξως, σε θέση να επικοινωνήσει με τον φίλο του από τον τάφο μέσω ενός iPhone, σε αυτήν την ιστορία ενηλικίωσης με θέμα το υπερφυσικό που δείχνει ότι ορισμένες σχέσεις δεν χάνονται ποτέ.

Βασισμένο στο διήγημα του Στίβεν Κινγκ, Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν έγραψε και σκηνοθέτησε ο Τζον Λι Χάνκοκ, σε μια παραγωγή των Ράιαν Μέρφι, Τζέισον Μπλαμ και Κάρλα Χάκεν. Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τζο Τίπετ, Κίρμπι Χάουελ Μπατίστ, Σάιρους Άρνολντ, Κόλιν Ο’Μπράιαν, Τόμας Φράνσις Μέρφι και Πέγκι Τζ. Σκοτ.

Αυτό είναι το trailer της ταινίας που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Οκτωβρίου


Secret Invasion: To πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε!

House of the Dragon: Ο έξαλλος πιτσιρικάς της αρχής

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: