Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλάει για τη σειρά του Τζον Σνόου χωρίς να μιλάει για τη σειρά του Τζον Σνόου
TV

Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλάει για τη σειρά του Τζον Σνόου χωρίς να μιλάει για τη σειρά του Τζον Σνόου

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο του Game of Thrones, το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιο event. Το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό πάνελ ανέβηκε ο Κιτ Χάρινγκτον και μπορεί να μην αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη σειρά του Τζον Σνόου που ετοιμάζεται για το HBO, όμως μίλησε για τον χαρακτήρα και τα συναισθήματα που θεωρεί ότι έχει μετά τα όσα συνέβησαν στη σειρά.

«Νομίζω ότι αν τον ρωτούσατε, θα έλεγε ότι τη γλίτωσε εύκολα. Στο τέλος της σειράς, όταν τον βρίσκουμε σε εκείνο το κελί, ετοιμάζεται να τον αποκεφαλίσουν και το έχει αποδεχθεί. Τέλειωσε. Το γεγονός ότι πηγαίνει στον Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο και επίσης η μεγαλύτερη κατάρα» είπε ο Κιτ Χάρινγκτον και συνέχισε.

«Πρέπει να επιστρέψει στο μέρος με όλη αυτή την ιστορία και να ζήσει τη ζωή του αναλογιζόμενος πώς σκότωσε την Dany, να θυμάται την Ygritte να πεθαίνει στην αγκαλιά του το πώς κρέμασε τον Olly και γενικά όλα αυτά τα τραύματα που του προκλήθηκαν. Όλο αυτό είναι ενδιαφέρον. Εκεί που τον αφήνουμε στο τέλος της σειράς θα θέλαμε ένα μικρό χαμόγελο που θα έδειχνε ότι τα πράγματα είναι εντάξει. Δεν είναι όμως καλά».

Πριν από μερικούς μήνες, ο George Martin επιβεβαίωσε ότι η σειρά για τον Τζον Σνόου ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό και πως ήταν μια ιδέα του Κιτ Χάρινγκτον.

«Ναι, ο Κιτ Χάρινγκτον έφερε την ιδέα σε εμάς. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα των σεναριογράφων και των showrunners αλλά ήταν επιλογή του Κιτ και είναι εξαιρετικοί».

Όσο για την δική του εμπλοκή, ο George Martin λέει ότι είναι ίδια με αυτή που έχει και στις άλλες σειρές. Η ομάδα του Κιτ Χάρινγκτον τον έχει επισκεφθεί στο σπίτι του και έχει συζητήσει τόσο με τον ίδιο αλλά και με τη δική του ομάδα συγγραφέων και συμβούλων για να μπουν οι βάσεις της σειράς.


Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Όλη η αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη DC αυτές τις ημέρες

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ