Kaleidoscope: Τέσσερις τρόποι για να δείτε τη νέα σειρά του Netflix με τα ανακατεμένα επεισόδια
TV

Kaleidoscope: Τέσσερις τρόποι για να δείτε τη νέα σειρά του Netflix με τα ανακατεμένα επεισόδια

Καλύπτοντας 25 έτη, το Kaleidoscope είναι η νέα σειρά-ανθολογία του Netflix που ακολουθεί μια ομάδα αρχικλεφτών και την προσπάθειά τους να παραβιάσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο για τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία.

Φρουρούμενο από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας στον κόσμο και με τις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν την υπόθεση, κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει ένα κομμάτι από ένα περίτεχνο παζλ διαφθοράς, απληστίας, εκδίκησης, δολοπλοκίας, αφοσίωσης και προδοσίας. Πώς σχεδίασε η ομάδα των κλεφτών την επιχείρηση; Ποιος κατάφερε να ξεφύγει; Ποιος είναι αξιόπιστος;

Ελαφρώς εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία, όπου εβδομήντα δισεκατομμύρια δολάρια σε ομόλογα χάθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του τυφώνα Σάντι, το Kaleidoscope αποτελείται από οκτώ επεισόδια που ξεκινούν 24 χρόνια πριν από τη ληστεία και φτάνουν έως 6 μήνες μετά.

Η σειρά ακολουθεί μια μη γραμμική προσέγγιση στην αφήγηση, χτίζοντας μοναδικά την ίντριγκα και το σασπένς, ώστε τα μέλη του Netflix να έχουν το καθένα μια διαφορετική συναρπαστική εμπειρία προβολής. Ορισμένα μέλη μπορεί να ξεκινήσουν με συγκεκριμένα επεισόδια (όπως το επεισόδιο “Κίτρινο” ή “Πράσινο”), στη συνέχεια να προχωρήσουν βαθύτερα στη δική τους προσωπική σειρά προβολής με διαφορετικά επεισόδια (“Μπλε” ή “Βιολετί” ή “Πορτοκαλί” κι έπειτα “Κόκκινο” ή “Ροζ”) μέχρι το επικό φινάλε της ιστορίας, “Λευκό: Η Ληστεία”.

Κάθε θεατής θα δει τελικά όλα τα επεισόδια, αλλά η σειρά προβολής των επεισοδίων θα επηρεάσει την άποψή του για την ιστορία, τους χαρακτήρες και τις ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τη ληστεία.

Αυτοί που ακολουθούν είναι η σειρά που μπορείτε να δείτε τα επεισόδια (που έχουν όλα ένα χρώμα για όνομα) για διαφορετική εμπειρία:


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ