Ο Jude Law σε σειρά του Star Wars για το Disney Plus
TV

Ο Jude Law σε σειρά του Star Wars για το Disney Plus

Σε ρυθμούς Star Wars κινούμαστε αυτές τις μέρες με τον ετήσιο εορτασμό της LucasFilm, που μας έφερε την είδηση ότι ο Jude Law θα μπει στο σύμπαν με μία νέα σειρά. Ο τίτλος της θα είναι Skeleton Crew και στην παραγωγή θα είναι οι Jon Watts, Chris Ford αλλά και οι Jon Favreau και Dave Filoni.

Καμία λεπτομέρεια για το ρόλο του ηθοποιού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ η σειρά αναμένεται να εξελίσσεται στην χρονική περίοδο μετά το Return of the Jedi όπως δηλαδή και το Mandalorian.

Προφανώς και θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να τη δούμε στις οθόνες μας, αλλά η υλοποίηση του Skeleton Crew έρχεται στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού που θέλει τουλάχιστον τρεις σειρές του Star Wars να έρχονται κάθε χρόνο στο Disney Plus.

Αυτή που έχουμε μπροστά μας είναι το Obi Wan Kenobi που κάνει πρεμιέρα σήμερα με δύο επεισόδια, ενώ θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να δούμε τόσο την τρίτη σεζόν του Mandalorian όσο και την πρώτη σεζόν της Ahsoka με την Rosario Dawson.

Μέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα το Andor που αποτελεί spin-off του Rogue One, θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια και έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.


Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ