ΗΒΟ: Ποιες σειρές θα αργήσουν αλλά δυο χρόνια λόγω απεργίας και ποια θα μείνει πιστή στο ραντεβού
TV

ΗΒΟ: Ποιες σειρές θα αργήσουν αλλά δυο χρόνια λόγω απεργίας και ποια θα μείνει πιστή στο ραντεβού

Ήμερα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για το HBO, που μέσω του προέδρου Casey Bloys μας ενημέρωσε για πολλές από τις επιστροφές των μεγάλων σειρών του καναλιού. Το ευχάριστο νέο ήρθε για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon που θα κάνει πρεμιέρα όπως αρχικά είχε οριστεί, το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή.

Η απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών δεν επηρέασε τη σειρά που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στην Αγγλία και πλέον βρίσκεται στο στάδιο του post-production. Οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο πάνελ της Νέας Υόρκης, είδαν και το πρώτο trailer που λογικά δεν θα αργήσει να γίνει διαθέσιμο online. Θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια σε αντίθεση με τα δέκα που είχε η πρώτη.

Σε άλλα νέα από το ευρύτερο σύμπαν του Game of Thrones, όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα για το δεύτερο spin-off που θα έχει τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2024, οπότε η πρεμιέρα πάει για το 2025.

Και μιας και πήγαμε στο 2025, ας μείνουμε εκεί, αφού τότε αναμένεται να επιστρέψουν τρία από τα πιο βαριά χαρτιά του HBO. Ο λόγος για την τρίτη σεζόν του Euphoria, που έχει ήδη καθυστερήσει, αλλά η απεργία την πήγε ακόμα πιο πίσω, το τρίτο μέρος του White Lotus που αναμένεται να γυριστεί στην Ταϊλάνδη και τέλος το Last of Us που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του μόλις ολοκληρωθεί η απεργία των ηθοποιών.

Στο 2025 μεταφέρεται και το prequel του IT με τίτλο Welcome to Derry που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την περίοδο του Halloween της επόμενης χρονιάς.


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ