Ο George RR Martin δεν καταλαβαίνει το κράξιμο στο φινάλε του Game of Thrones
TV

Ο George RR Martin δεν καταλαβαίνει το κράξιμο στο φινάλε του Game of Thrones

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του Game of Thrones, της σειράς που έσπασε όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως στα οκτώ χρόνια προβολής, αλλά η τελευταία της σεζόν και ειδικά το φινάλε άφησαν πολύ κόσμο απογοητευμένο.

Ένας από τους ανθρώπους που δεν συμφωνεί με το κράξιμο, είναι ο George RR Martin, στα βιβλία του οποίο βασίστηκε η σειρά. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, η μισή και κάτι σειρά, αφού ο ίδιος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ιστορία.

«Δεν καταλαβαίνω πως ο κόσμος μπορεί να μισήσει τόσο πολύ κάτι που κάποτε αγαπούσε. Αν δεν σου αρέσει η σειρά, μην την βλέπεις. Γιατί όλα έχουν γίνει τόσο τοξικά;» δήλωσε ο Martin στην  Independent. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει πει πολλές φορές ότι το Game of Thrones τελείωσε βιαστικά και θα μπορούσε να συνεχιστεί για να ειπωθεί καλύτερα η ιστορία για τουλάχιστον τέσσερις σεζόν ακόμα.

Σε αυτό που θα συμφωνήσουμε με τον Martin είναι στην τοποθέτηση του για τις αντιδράσεις  που υπάρχουν online για πρότζεκτ που δεν έχουν ξεκινήσει καν να προβάλλονται, όπως το Rings of Power.

«Το Rings of Power δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και αν δεις τι συμβαίνει online, είναι σαν να παρακολουθείς τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ρίχνουν… ατομικές βόμβες ο ένας στον άλλο» τόνισε όταν ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις που υπάρχουν αλλαγές από το αρχικό υλικό.

Η νέα σειρά που βασίζεται σε έργο του Martin είναι το House of the Dragon που κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO, ενώ η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έρχεται λίγες ημέρες μετά στις 2 Σεπτεμβρίου.


Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ