Φωτιά στα γυρίσματα του Rings of Power στην Αγγλία
TV

Φωτιά στα γυρίσματα του Rings of Power στην Αγγλία

Αναταραχή επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στα στούντιο που γυρίζεται η 2η σεζόν του Rings of Power στην Αγγλία. Λίγο μετά τις 12 ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο.

Τα γυρίσματα διακόπηκαν για περίπου μία ώρα και μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τα μέλη του συνεργείου και συνεχίστηκαν κανονικά. Οι άνθρωποι της πυροσβεστικής παρέμειναν στο χώρο για περίπου πέντε ώρες και οι έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς συνεχίζονται.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που παίρνει διαστάσει μέσα σε λίγες ημέρες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τον θάνατο ενός αλόγου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση φιλοζωικών οργανώσεων.

Το Rings of Power κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Amazon, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσίευσε το Hollywood Reporter, η τηλεθέαση δεν ήταν αναμενόμενη. Αν και το Prime Video υποστήριζε ότι πάνω από 25 εκατομμύρια συνδρομητές παρακολούθησαν τη σειρά, το ποσοστό των ανθρώπων που είχαν πάνω από ένα επεισόδιο ήταν λίγο πάνω από το 35%, κάτι που δεν το λες σε καμία περίπτωση καλό.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί το 2024.


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ