Φιλαράκια: Τι σημαίνει η επιστροφή τους στο ελληνικό Netflix
TV

Φιλαράκια: Τι σημαίνει η επιστροφή τους στο ελληνικό Netflix

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την αποχώρηση τους από το Netflix, τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν ξαφνικά στην πλατφόρμα πριν από μερικές ημέρες, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η επιστροφή τους οφείλεται στις σαρωτικές αλλαγές που έχει φέρει η νέα ιδιοκτησία της WarnerMedia, αφού το Discovery και πιο συγκεκριμένα ο CEO, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, έχει εντελώς διαφορετικό πλάνο για το HBO Max.

H πλατφόρμα της Warner Bros θα ενωθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με το Discovery Plus, έτσι η πρεμιέρα του στη χώρα μας έχει «παγώσει» τουλάχιστον μέχρι τότε, αφού πρωταρχικός στόχος των νέων ιδιοκτητών είναι ο περιορισμός του κόστους κατά τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα «Φιλαράκια» θα παραμείνουν λοιπόν στο Netflix για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, ενώ δεν είναι η μοναδική σειρά που επηρεάστηκε από αυτές τις αλλαγές.

Το Rick and Morty που ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσει από το Netflix στις 12 Αυγούστου, τελικά όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά εκεί θα προβληθεί και η πολυαναμενόμενη 6η σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, με ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

https://youtu.be/WOkeB4ZTjFM


Rings of Power: Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ