Επίσημο: Walter White και Jesse Pinkman στην τελευταία σεζόν του Better Call Saul!
TV

Επίσημο: Walter White και Jesse Pinkman στην τελευταία σεζόν του Better Call Saul!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επιστροφή του Better Call Saul για την τελευταία σεζόν του, που παράλληλα θα αγγίξει χρονικά την έναρξη του Breaking Bad. Έτσι, υπήρχε έντονη φημολογία ότι Bryan Cranston και Aaron Paul θα κάνουν την εμφάνιση τους, όμως τώρα είναι και επίσημο.

Το αποκάλυψε ο Peter Gould (ένας από τους δημιουργούς της σειράς) σε ένα πάνελ στο PaleyFest του Los Angeles. Το πρώτο ερώτημα που είχαμε όταν ξεκίνησε η σειρά ήταν, αν θα έχουμε τους Walt και Jesse. Δεν θα το αποφύγω και θα πω ότι η απάντηση είναι «ναι».

Αμέσως μετά, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο twitter, μοιράστηκε μία φωτογραφία των Cranston και Paul, με τη λεζάντα «Επιστρέφουν».

To Better Call Saul έκανε πρεμιέρα το 2015, δύο χρόνια μετά το φινάλε του Braking Bad και η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου. Τα επεισόδια θα μεταδίδονται και από το Netflix με έναρξη στις 20 Απριλίου.

Η 6η σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το δεύτερο σετ επεισοδίων που θα ρίξει και την αυλαία να αναμένεται στις 11 Ιουλίου.

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Γουίλ Σμιθ: Τον απέκλεισαν από τα όσκαρ για δέκα χρόνια

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ