Ένας αγαπημένος χαρακτήρας από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έρχεται στο Rings of Power
TV

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έρχεται στο Rings of Power

Θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός ακόμα μέχρι να δούμε τη δεύτερη σεζόν του Rings of Power, όμως η φημολογία έχει ήδη ξεκινήσει για το τι μπορεί να μας φέρουν τα νέα επεισόδια. Σύμφωνα λοιπόν με το podcast του TheOneRing.net που αποτελεί μία έγκυρη πηγή για θέματα του Tolkien, στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τον Τομ Μπομπαντίλ.

Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Tolkien, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σύμπαν του συγγραφέα στο ποίημα The Adventures of Tom Bombadil το 1934 και στη συνέχεια στο πρώτο βιβλίο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στην θρυλική τριλογία ταινιών του Peter Jackson.

Μέσα από το podcast μαθαίνουμε ότι ο ρόλος έχει ήδη δοθεί και η συμμετοχή του χαρακτήρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

H πρώτη σεζόν του Rings of Power ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο που μας πέρασε με μεγάλη επιτυχία για το Prime Video της Amazon, άλλα άφησε παράλληλα ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια για να μπορέσουμε να πούμε ότι η σειρά στέκεται αντάξια του ονόματος.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Rings of Power μεταφέρθηκαν στην Βρετανία από τη Νέα Ζηλανδία, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε νέα επεισόδια πριν το 2024.

Πρόσφατα είχαμε και μια αλλαγή που δεν έχουμε συνηθίσει σε πρότζεκτ τέτοιου μεγέθους, αφού όπως ανακοίνωσε το Prime Video, στη δεύτερη σεζόν τον Adar θα υποδυθεί άλλος ηθοποιός. Τη θέση του Joseph Mawle, που είχαμε γνωρίσει από το Game of Thrones παίρνει ο Sam Hazeldine (Peaky Blinders).

Παράλληλα ανακοινώθηκαν έξι ηθοποιοί που μπαίνουν στο καστ για τη δεύτερη σεζόν. Είναι οι: Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (Jupiter’s Legacy), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Silent Witness) και η νέα στο χώρο Amelia Kenworthy. Η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα απολύτως για τους ρόλους και τους χαρακτήρες.

«Από την πρεμιέρα του, το The Lord of the Rings: The Rings of Power φέρνει στο κοινό τη μαγεία και το θαύμα του της υπέροχης Μέσης Γης του Tolkien. Μέχρι σήμερα, η πρώτη σεζόν είναι η κορυφαία πρωτότυπη σειρά για το Prime Video σε κάθε περιοχή και έχει προβληθεί από πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μια πραγματικά παγκόσμια επιτυχία που μιλά για την παγκόσμια φύση της ισχυρής αφήγησης.

Καλωσορίζουμε αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς στη συντροφιά μας και ανυπομονούμε να πούμε περισσότερες απίστευτες ιστορίες της Δεύτερης Εποχής στη δεύτερη σεζόν».


Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ