Ο Έλον Μασκ τα βάζει με το Rings of Power: «Ο Τόλκιν θα στριφογυρίζει στον τάφο του»
TV

Ο Έλον Μασκ τα βάζει με το Rings of Power: «Ο Τόλκιν θα στριφογυρίζει στον τάφο του»

Την γνώμη του για τα δύο πρώτα επεισόδια του Rings of Power εξέφρασε ο Έλον Μασκ. Και δεν του άρεσε καθόλου, αφού θεωρεί ότι υπάρχει κακή παρουσίαση του αντρικού φύλου.

«Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του. Σχεδόν κάθε άνδρας μέχρι στιγμής είναι δειλός ή κόπανος ή και τα δύο.  Μόνο η Γκαλάντριελ είναι έξυπνη, γενναία και καλή» έγραψε στο twitter ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν μας κάνει καμία εντύπωση βέβαια η στάση του, αφού είναι γνωστή η κόντρα του με τον Τζεφ Μπέζος της Amazon, οπότε σιγά μην έλεγε καλά λόγια.

Είναι επίσης γνωστή η στάση για τα πράγματα γενικότερα, ενώ έχει κατηγορήσει πολλές φορές το Netflix, για …woke προπαγάνδα! Λες και το ξέραμε πάντως, αφού την Κυριακή ανεβάσαμε το κείμενο με τίτλο Τους… πονάει η μαχήτρια Galadriel, το μαύρο Xόμπιτ και η γυναίκα νάνος

Το Rings of Power έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή με δύο επεισόδια και επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με άλλο ένα, ενώ η πρώτη σεζόν θα ρίξει αυλαία στις 14 Οκτωβρίου.  Όπως ανακοίνωσε το Amazon τα δύο πρώτα επεισόδια είδαν μέσα σε 24 ώρες 25 εκατομμύρια συνδρομητές της υπηρεσίας.

Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ