Είναι επίσημο: Η Wednesday θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix
TV

Είναι επίσημο: Η Wednesday θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά η ανακοίνωση για την επιστροφή της Wednesday στο Netflix έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Η σειρά που σάρωσε και σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια και λογικά αυτό θα γίνει προς το τέλος της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

«Ήταν απίστευτο που είδαμε τη σειρά μας να έχει συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους οι παρουσιαστές Alfred Gough και Miles Millar. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίζουμε τη διαδρομή της Wednessday στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε να… βουτήξουμε σε μια άλλη σεζόν και να εξερευνήσουμε τον τρομακτικό, τρομακτικό κόσμο του Nevermore. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Wednesday έχει αδειάσει πρώτα την πισίνα»

Από την κυκλοφορία της στις 23 Νοεμβρίου, η πρώτη σεζόν με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έγινε η τρίτη πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών του Netflix, πίσω μόνο από την 4η σεζόν Stranger Things και το Squid Game. Η σειρά έσπασε επίσης δύο φορές το ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μια εβδομάδα από μια αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά.

Ωστόσο, η καθυστέρηση στη διαδικασία ανανέωσης,  προκάλεσε κάποια ανησυχία στους θαυμαστές και υπήρχαν πολλές φήμες ότι η εκπομπή μπορεί να μεταφερθεί στο Prime Video (αφού η Amazon απέκτησε πέρυσι την MGM και το περιεχόμενό της πέρυσι για 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια). Το Amazon είχε αρχικά απορρίψει το Wednesday ως πρωτότυπη σειρά. Οι παραγωγοί διερευνούν επίσης ιδέες για spin-off.


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ