Disney Plus: Η ρύθμιση που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα πάντα
TV

Disney Plus: Η ρύθμιση που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα πάντα

Από το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου, το Disney Plus είναι επιτέλους διαθέσιμο και στη χώρα μας. Μπορείτε να κάνετε τη συνδρομή σας με τα 8.99 ευρώ τον μήνα ή αν προλάβατε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά της ετήσιας συνδρομής πληρώνοντας οκτώ αντί για 12 μήνες.

Στο πρώτο σετάρισμα που θα κάνετε στο λογαριασμό σας θα πρέπει να προσέξετε μία επιλογή αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει η υπηρεσία. Φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε και μετά.  Στο πεδίο «καταλληλόλητα» φροντίστε να επιλέξετε την ένδειξη 18+. Έτσι θα εμφανιστεί και το ενήλικο περιεχόμενο όπως οι ταινίες του Deadpool.

Η Disney ρίχνει μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι, αφού ξεκίνησε ως εντελώς family friendly υπηρεσία μέχρι να γίνει η εξαγορά της FOX και να προσθέσει πιο διαφορετικό περιεχόμενο.

Πάντως αν έχετε παιδιά στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε ένα προφίλ που θα προβάλλει μόνο αντίστοιχο περιεχόμενο και με ένα πιο απλό μενού, ενώ στο δικό σας προφίλ μπορείτε να προσθέσετε ένα pin για να μην πάει το παιδί και πατήσει το play σε τίποτα που ΔΕΝ αρμόζει στην ηλικία του.


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ