Διέρρευσε στο internet δύο μέρες πριν το φινάλε του House of the Dragon
TV

Διέρρευσε στο internet δύο μέρες πριν το φινάλε του House of the Dragon

Μέρες 2019, θυμηθήκαμε λίγο πριν την προβολή του φινάλε του House of the Dragon το βράδυ της Κυριακής. Και λέμε μέρες 2019, γιατί τότε στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones, είχαμε συνεχώς διαρροές των επεισοδίων. Έτσι έγινε και τώρα με τον τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, να διαρρέει στο internet από συνεργαζόμενο κανάλι που το έλαβε εκτός Αμερικής.

Τη διαρροή επιβεβαίωσε το HBO με ανακοίνωση του και τονίζει ότι κινείται επιθετικά για να εξαφανιστούν οι «κόπιες». «Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του House of the Dragon έχει αναρτηθεί σε παράνομους ιστότοπους torrent. Φαίνεται ότι προέρχεται από έναν συνεργάτη διανομής.

Το HBO παρακολουθεί επιθετικά και αφαιρεί αυτά τα αντίγραφα από το Διαδίκτυο. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η παράνομη ενέργεια έχει διαταράξει την εμπειρία θέασης για τους πιστούς θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα δουν μια εξαιρετική εκδοχή του επεισοδίου όταν θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO και το HBO Max, όπου προβάλλεται αποκλειστικά σε 4K».

Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Roxx, επιβεβαίωσαν ότι όντως κυκλοφορεί σε… παράνομα στέκια το επεισόδιο, αλλά πρέπει να πούμε ότι η ποιότητα του είναι η standard και δεν αξίζει να δεις αυτό το υπερθέαμα με τέτοιο τρόπο. Δεν είμαστε στο 2006.

Στο τελευταίο επεισόδιο του House of The Dragon περιμένουμε τις πρώτες πολεμικές ενέργειες ανάμεσα στ αδύο διαφορετικά στρατόπεδα, μετά τον θάνατου Βασιλιά Βισέρις και την εκρητική στέψη του Αίγκον στο Ντραγκονπιτ.


Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ