Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το θεοσκότεινο επεισόδιο του House of the Dragon
TV

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το θεοσκότεινο επεισόδιο του House of the Dragon

Μέρες καλοκαιρού του 2019, έφεραν στο μυαλό οι αντιδράσεις πολλών τηλεθεατών το βράδυ της Κυριακής με την προβολή του νέου επεισοδίου του House of the Dragon.

Όπως και στο Long Night του Game of Thrones που είχε συζητηθεί πολύ για την σκοτεινή εικόνα, έτσι και στο έβδομο επεισόδιο του πρίκουελ, κατά διαστήματα τα πάντα έμοιαζαν πολύ σκοτεινά κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την παρακολούθηση.

Κοινός παρονομαστής και των δύο; Ο Miguel Sapochnik που σκηνοθέτησε και τα δύο επεισόδια. «Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας σχετικά με μια νυχτερινή σκηνή στο επεισόδιο 7 του “House of the Dragon” που εμφανίζεται σκοτεινή στην οθόνη σας”, απάντησε ο λογαριασμός HBO Max Help σε έναν τηλεθεατή που έγραψε ότι το δίκτυο πρέπει να ζητήσει γραπτή συγγνώμη για ένα «κυριολεκτικά ολόκληρο επεισόδιο μαύρης οθόνης».

«Ο χαμηλός φωτισμός μία συγκεκριμένης σκηνής, ήταν μία σκόπιμη καλλιτεχνική απόφαση» κατέληξε το κανάλι.

Ο Sapochnik σε ερώτηση για το ίδιο θέμα το 2019 είχε πει τα εξής: «Σκοπός ήταν να φτάσουμε σε μια σουρεαλιστική, χαοτική κορύφωση – χρειαζόμασταν ένα περιβάλλον φιλικό προς αυτό. Οι λόγοι που το έκανα ήταν σημαντικοί και κανείς δεν κάθισε να αναρωτηθεί αν είναι πολύ σκοτεινό το αποτέλεσμα».

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.


To «μπαπ» του Rings of Power

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ