Daredevil: Ο Τσάρλι Κοξ μας λέει τα πάντα για τη νέα σειρά
TV

Daredevil: Ο Τσάρλι Κοξ μας λέει τα πάντα για τη νέα σειρά

O Τσάρλι Κοξ επέστρεψε στο ρόλο του Daredevil, αρχικά με τη μικρή συμμετοχή του στο No Way Home του Spider-Man και στη συνέχεια με το πέρασμα του από το She-Hulk. Όμως τώρα ετοιμάζεται για τη δική του σειρά, που θα αργήσει όμως να έρθει αφού θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Και αν αναρωτιέστε γιατί θα χρειαστεί τόσο πολύ, η απάντηση είναι απλή. Τα γυρίσματα που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, θα διαρκέσουν σχεδόν έναν χρόνο αφού η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 18 επεισόδια. Και φυσικά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα πρότζεκτ του Disney Plus, αφού σχεδόν όλες οι σειρές του αποτελούνται από έξι έως 12 επεισόδια.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά στο NME και επιβεβαίωσε αρχικά την τεράστια διάρκεια των γυρισμάτων. «Μου είπαν ότι θα κάνουμε γυρίσματα το 2023. Τους είπα, ωραία, πότε ακριβώς; Και μου είπαν ολόκληρο το 2023. Θα ξεκινήσουμε τον Φεβρουάριο και θα τελειώσουμε τον Δεκέμβριο». 

«Είμαι περίεργος να μάθω γιατί επέλεξαν να κάνουν 18 επεισόδια. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει ένα στοιχείο στη σειρά που θα μοιάζει με διαδικαστικό σόου της παλιάς σχολής. Όχι απαραιτήτως με διαφορετική υπόθεση κάθε εβδομάδα, αλλά κάτι που θα μας βάζει βαθιά στον κόσμο του δικηγόρου Matt Murdock και θα μπορούμε να δούμε πώς είναι η ζωή του. Αν αυτό γίνει σωστά και πραγματικά μπει βαθιά σε αυτόν τον κόσμο… Νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον» τόνισε ο Τσάρλι Κοξ που θα έχει μαζί του τον Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο στο ρόλο του Kingpin.

Πόσο θα μοιάζει όμως η σειρά, με αυτή που είδαμε στο Netflix για τρεις σεζόν; Θα έχει σίγουρα λιγότερη βία. «Η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο χαρακτήρας λειτουργεί καλύτερα όταν απευθύνεται σε ένα ελαφρώς πιο ώριμο κοινό. Το ένστικτό μου λέει ότι στο Disney+ η σειρά θα είναι σκοτεινή, αλλά μάλλον δεν θα είναι τόσο βίαιη. Στους ανθρώπους που ελπίζουν ότι η σειρά θα είναι ακριβώς ίδια με αυτή που είδαμε στο Netflix, θα έλεγα ότι αυτό το έχουμε κάνει ήδη. Ας πάρουμε τα πράγματα που πραγματικά λειτούργησαν, αλλά μπορούμε να τα διευρύνουμε; Μπορούμε να απευθυνθούμε σε ένα ελαφρώς νεότερο κοινό χωρίς να χάσουμε όσα μάθαμε μέχρι σήμερα;». 


O Τομ Κρουζ στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Πόσος κόσμος είδε το νέο Avatar στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: