Cabinet of Curiosities: O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο φέρνει τρόμο στο Netflix
TV

Cabinet of Curiosities: O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο φέρνει τρόμο στο Netflix

Στο Cabinet of Curiosities, ο αναγνωρισμένος βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και δημιουργός, διευθυντής παραγωγής και showrunner Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιμελήθηκε μια συλλογή από αλλόκοτες και μοναδικές ιστορίες που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τις παραδοσιακές μας αντιλήψεις για τον τρόμο.

Από μακάβριες και μαγικές, γκοθ και αποτροπιαστικές ή κλασικά ανατριχιαστικές, αυτές τις οκτώ καλαίσθητες και δυσοίωνες ιστορίες (δύο εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του ντελ Τόρο) ζωντανεύει μια ομάδα σεναριογράφων και σκηνοθετών που επέλεξε προσωπικά ο ντελ Τόρο.

Τη δημιουργία και τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς Cabinet of Curiosities υπογράφει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Διευθυντές παραγωγής είναι επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζ. Μάιλς Ντέιλ (Η Μορφή του Νερού, Sex/Life), ο οποίος είναι και showrunner, και ο Γκάρι Ούνγκαρ. Συν-διευθύντρια παραγωγής είναι η Ρετζίνα Κοράντο. Παρουσιαστής της σειράς είναι ο ντελ Τόρο.

Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ