Απoθεωτικές οι κριτικές για το Rings of Power!
TV

Απoθεωτικές οι κριτικές για το Rings of Power!

To ένα άγχος μας έφυγε πριν από λίγες ημέρες με το House of the Dragon, έτσι έμεινε το Rings of Power. Και μάλλον θα μας φύγει και αυτή η ανησυχία σύντομα, αφού η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 του μήνα και οι κριτικές που μόλις δημοσιευθήκαν είναι αποθεωτικές.

Το εμπάργκο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι έχουμε πλέον τις γνώμες όλων των μεγάλων site του εξωτερικού, που είδαν τα δύο πρώτα επεισόδια. Και όλοι συμφωνούν ότι μιλάμε για ένα πρότζεκτ αντάξιο του ονόματος του.

Η σειρά που βασίζεται στα όσα έχει γράψει ο Τόλκιν για τη 2η εποχή της Μέσης-Γης αλλά περιλαμβάνει και πολλές προσθήκες των δημιουργών, είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα οπτικό υπερθέαμα ενώ και η πλοκή δείχνει ότι έχει πάρα πολλά να δώσει. Προφανώς και ο καθένας  θα σχηματίσει τη δική του άποψη σύντομα, αλλά όπως και να το κάνουμε το απόλυτο 100% στο Rotten Tomatoes αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι  θετικό σημάδι.

Δείτε κάποιες από τις κριτικές: 

rings of power

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ