Ανατομία ενός Σκανδάλου: Το συναρπαστικό δικαστικό δράμα του Netflix
TV

Ανατομία ενός Σκανδάλου: Το συναρπαστικό δικαστικό δράμα του Netflix

H Ανατομία ενός Σκανδάλου που έρχεται στο Netflix, συνδυάζει στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και συναρπαστικού δικαστικού δράματος, διεισδύει στην αφρόκρεμα της Βρετανίας μέσω ενός προσωπικού και πολιτικού σκανδάλου με την αλήθεια βρίσκεται κάπου μεταξύ δικαιοσύνης και προνομίων.

Ο Τζέιμς και η Σόφι Γουάιτχαουζ ζουν σε έναν ευτυχισμένο και ελιτίστικο κόσμο. Ο Τζέιμς, υπουργός στο Κοινοβούλιο και με μια αγαπημένη οικογένεια στο σπίτι, φαίνεται να ακολουθεί μια πορεία χωρίς όρια. Μέχρι που ξαφνικά έρχεται στο φως ένα σκανδαλώδες μυστικό.

Η δικηγόρος Κέιτ Γούντκροφτ ακολουθεί τη δική της πορεία και η δίωξη που θα ασκήσει απειλεί να πλήξει ολόκληρο το Γουεστμίνστερ, τον γάμο των Γουάιτχαουζ, αλλά και τη δική της προσωπική υπόληψη.

Η Σ. Τζ. Κλάρκσον (Τζέσικα Τζόουνς, Οι Προστάτες) σκηνοθετεί και τα έξι επεισόδια της σειράς, που έχει για πρωταγωνιστές τους Σιένα Μίλερ (Ελεύθερος Σκοπευτής), Μισέλ Ντόκερι (The Gentlemen, Ο Πύργος του Downton), Ρούπερτ Φρεντ (Homeland, Ο Θάνατος του Στάλιν) και Ναόμι Σκοτ (Αλαντίν, Οι Άγγελοι του Τσάρλι).

Η πρεμιέρα θα γίνει στο Netflix στις 15 Απριλίου. 


To Netflix αποκάλυψε τις δέκα δημοφιλέστερες ταινίες του

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: