Αλλαγές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα της Marvel για το Disney Plus
TV

Αλλαγές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα της Marvel για το Disney Plus

Η απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Hollywoοd, συνεχίζει να επηρεάζει τον προγραμματισμό των μεγάλων στούντιο, όχι μόνο στο κινηματογραφικό αλλά και στο τηλεοπτικό πεδίο.

Η νεότερη εξέλιξη είναι το πλάνο της Disney για τις σειρές της Marvel που αναμένονται στο Disney Plus. Το μοναδικό πρότζεκτ που μένει στη θέση του, είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Loki στις 6 Οκτωβρίου, αλλά όταν υπόλοιπα που είχαν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο φεύγουν μεταφέρονται για αργότερα.

Η μοναδική άλλη σειρά που θα δούμε μέσα στο 2023, είναι η δεύτερη σεζόν του What If? με την πρεμιέρα να αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Από εκεί και πέρα το Echo που αποτελεί spin-off του Hawkeye μεταφέρεται από τον Νοέμβριο στους πρώτους μήνες του 2024, ίσως και μέσα στον Ιανουάριο, ενώ το animation, X-Men ’97 πάει και αυτό στο πρώτο τρίμηνο της επόμενη χρονιάς. 

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση έρχεται με τη σειρά για την Agatha, που πλέον ονομάζεται Darkhold Diaries και μεταφέρθηκε σχεδόν έναν χρόνο, στον Οκτώβριο του 2024.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι αυτές οι αλλαγές δεν οφείλονται μόνο στην απεργία, αλλά και στην απόφαση της Marvel να δουλέψει περισσότερο πάνω στις σειρές μετά τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν από κοινό και κριτικούς για το οπτικό αποτέλεσμα, ειδικά στον τομέα των ειδικών εφέ στα πρότζεκτ της τελευταίας διετίας.


Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ