2,2 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη της Kate Bush για το Running Up That Hill μετά το Stranger Things
TV

2,2 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη της Kate Bush για το Running Up That Hill μετά το Stranger Things

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκαναν πρεμιέρα στο Netflix τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του Stranger Things και το Running Up that Hill της Kate Bush ακούγεται ξανά σε μία σημαντική σκηνή του φινάλε.

Η επιτυχία του τραγουδιού είναι τεράστια, εδώ και πάνω από ένα μήνα πλέον και μάλιστα στο νέο τσαρτ της Αγγλίας παραμένει στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα 35 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με το site μουσικών data, Luminate, τα κέρδη που έχει αποφέρει το τραγούδι τις τριάντα ημέρες που πέρασαν υπολογίζονται στα 2.2 εκατομμύρια ευρώ από το streaming και μάλιστα σχεδόν όλο το πόσο πάει στην Kate Bush που είχε κρατήσει τα δικαιώματα.

Στο φινάλε της 4ης σεζόν ακούγεται ένα ρεμίξ του τραγουδιού σε συνδυασμό με το βασικό θέμα της σειράς και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Το φινάλε έφερε στο προσκήνιο και το Master of Puppets των Metallica, που επίσης ακούγεται σε μία σημαντική σκηνή.

https://www.youtube.com/watch?v=NSE9Kvyxo90

Αυτό είναι το τραγούδι που παίζει ο Eddie στην κιθάρα στο φινάλε του Stranger Things!

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ