Η τεράστια επιτυχία του νέου Avatar «αναγκάζει» τον James Cameron να προχωρήσει με τα σίκουελ
News

Η τεράστια επιτυχία του νέου Avatar «αναγκάζει» τον James Cameron να προχωρήσει με τα σίκουελ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το νέο Avatar διατηρήθηκε με άνεση στην κορυφή του παγκόσμιου Box Office και πλέον είναι έβδομο στη λίστα με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών. Με λίγο πάνω από 1,7 δισ. σε εισπράξεις μετά από τέσσερις εβδομάδες, άφησε πίσω του το Jurassic World και πλέον έχει δύο στόχους μπροστά του. Πρώτα να περάσει το No Way Home του Spiderman που είναι στην 6η θέση με 1,916 δισ. και μετά τα δύο δισεκατομμύρια συνολικά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο James Cameron είχε δηλώσει ότι για να υπάρξει κέρδος θα πρέπει να πλησιάσει τα δύο δισεκατομμύρια κάτι που πλέον είναι γεγονός. Έτσι ο Cameron ετοιμάζεται για να προχωρήσει το πλάνο του με τα σίκουελ.

«Με τη δυναμική που έχει η ταινία φαίνεται ότι πιάνουμε τον στόχο μας, οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό, θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ» είπε ο Cameron που περίμενε 13 χρόνια για να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία, αφού ήθελε να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα αποτυπώνει το όραμα του.

«Ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε μια συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Disney σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει για το Avatar 3, το οποίο είναι ήδη έτοιμο – έχουμε ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει ολόκληρη την ταινία, οπότε είμαστε σε εκτεταμένο post-production για να κάνουμε όλη αυτή τη μαγεία με το CGΙ. Το σενάριο για τα Avatar 4 και 5 έχουν ήδη γραφτεί, ενώ έχουμε κάνει μερικά γυρίσματα το νούμερο 4. Ξεκινήσαμε ένα franchise που μπορεί τώρα να διαδραματιστεί σε πολλές ταινίες».

Και με το δίκιο του λοιπόν είναι ευχαριστημένος ο σκηνοθέτης, αφού η επιτυχία είναι τεράστια πάρα τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν. Ο κόσμος γεμίζει τις αίθουσες άρα περιμένουμε και τις συνέχειες. Η τρίτη ταινία είναι ήδη προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.

Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: