Η συναυλία των Birds in Row αναβάλλεται για την Παρασκευή 19 Μαΐου
News

Η συναυλία των Birds in Row αναβάλλεται για την Παρασκευή 19 Μαΐου

Μετά από απαίτηση των Birds in Row για αλλαγή της ημερομηνίας λόγω προσωπικών θεμάτων της, η συναυλία μετατίθεται στις 19 Μαΐου 2023, στο Temple.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων επιθυμούν να λάβουν τα χρήματά τους πίσω μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους:

  • Στα καταστήματα που τα αγόρασαν (Le Disque Noir, Monsterville, Crust)
  • Όσοι έχουν αγοράσει μέσω viva.gr με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μπορούν να επικοινωνήσουν με το chat του viva.gr για άμεση επιστροφή χρημάτων.
  • Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους με μετρητά από κατάστημα του δικτύου viva.gr, να στείλουν στο [email protected] τα εισιτήριά τους και το IBAN τους και η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Αιτήματα για επιστροφές χρημάτων θα γίνονται δεκτά μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2023.

Birds in Row (FR) live at Temple
Special Guests: Blame Kandinsky
Παρασκευή 19 Μαϊου 2023
Πόρτες: 20:30

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στην προπώληση και 25€ στο ταμείο.
Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/birds-in-row

Hard copy εισιτήρια στα:
Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)
Crust (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Ηχητικά και αισθητικά ατρόμητοι, οι Γάλλοι Birds in Row επιχειρούν τους μουσικούς πειραματισμούς τους πάνω σε ένα σκισμένο punk / hardcore χαλί, το οποίο εμπλουτίζουν με καλογραμμένους στίχους, που καθιστούν τα όρια ανάμεσα στην ποίηση και την αλητεία δυσδιάκριτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά και πως η νέα πλήρης δισκογραφική δουλειά τους “Gris Klein” που μόλις κυκλοφόρησε έχει γίνει δεκτή από το κοινό και τον μουσικό τύπο με ενθουσιασμό, χάρη στην έντονη προσωπικότητά της, την εθιστική της τραγουδοποιεία και την τολμηρή πρόσμειξη ποικίλων μουσικών υποειδών του σκληρού ακραίου και-όχι-μόνο ήχου.

Στις live εμφανίσεις τους, οι Birds in Row είναι μία ανίκητη και αδίστακτη δύναμη που ξεχειλίζει ενέργεια. Απρόβλεπτη, με ισχυρό χαρακτήρα που εμφατικά ξεχωρίζει από τον σωρό, αυθόρμητα χαώδης και οργανικά εντυπωσιακή, η Γαλλική τριάδα αποδίδει το υλικό της σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με καύσιμο πολλών οκτανίων και δίχως άλλο συνιστά ένα πάμφρεσκο must-see από κάθε άποψη.

Οι Birds in Row έρχονται στην Ελλάδα την Παρασκευή 19 Μαϊου 2023 και υπόσχονται το αυτονόητα διφορούμενο: Στοχαστικές εγκεφαλικές εκρήξεις και ιδρωμένα moshing pits σε μία συναυλία που όταν δεν είναι θέασης και ακρόασης, σε κάνει να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου. Μία ζωντανή εμφάνιση ποικίλων συναισθηματικών εξάρσεων που αξίζει στον κόσμο που ζούμε, για όσο ακόμη τον ζούμε.


Rick and Morty: Το κανάλι «τελείωσε» τον δημιουργό, αλλάζουν φωνή οι κεντρικοί χαρακτήρες

Το τραγούδι που έκανε τους Sleep Token μπάντα του ενός εκατομμύριου

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

Asking Alexandria, As I Lay Dying και Bokassa έρχονται στο Rockwave Festival!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ