Το Rock am Ring ανακοίνωσε ένα τρομερό line-up
News

Το Rock am Ring ανακοίνωσε ένα τρομερό line-up

Το πρώτο από τα τεράστια φεστιβάλ που ανακοινώνουν το πλήρες lineup τους έγινε το Rock am Ring. Και έχουμε φυσικά ονόματα για όλα τα γούστα και αρκετές εκπλήξεις. Πάμε να τα δούμε.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις πάνω θέσεις του billing βλέπουμε die artze, Avenged Sevenfold και Queens of the Stone Age, ενώ ακολουθούν οι beartooth, Dropkick Murphys και Kreator. Την ίδια μέρα παίζουν άλλες 17 μπάντες και αναφέρουμε ενδεικτικά τους Crosses, Enter Shikari και Mudvayne.

To Σάββατο 8 Ιουνίου έχουμε Green Day, Broilers και Billy Tallent ενώ λίγο πιο χαμηλά έχουμε Babymetal, Bad Omens, Electric Callboy και ακολουθούν άλλες 18 μπάντες.

Την αυλαία του φεστιβάλ θα ρίξουν οι Maneskin που θεωρούνται πλέον headliners και έχουν μαζί τους την ίδια μέρα Parkway Drive και Kraftclub, μαζί με Corey Taylor, Machine Head και άλλα 18 συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση για το Download Festival θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου, ενώ το Hellfest έχει ανακοινώσει ένα μικρό μέρος του line up.

Αυτή είναι η ανακοίνωση: 


Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ