Το Rock is Dead απαντά: Η κοπέλα μου δεν γουστάρει black/death, τι να κάνω;
News

Το Rock is Dead απαντά: Η κοπέλα μου δεν γουστάρει black/death, τι να κάνω;

Η συμβουλευτική στήλη του Rock is Dead είναι και πάλι μας σας. Ο ειδικός μας συνεργάτης, Dr. Dead απαντά στους προβληματισμούς που μας έχουν στέιλει οι αναγνώστες μας.

Ερώτηση:

Αγαπητό Rock is Dead το όνομα μου είναι Francesca,

το πρόβλημα μου είναι ότι η κοπέλα μου (ναι είμαι λεσβία, κράξτε ελεύθερα)αρνείται να δεχτεί το γεγονός ότι είμαι μέλος μίας τοπικής black/death metal μπάντας. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο.

Από την αρχή ήξερα ότι δεν γουστάρει black/death αλλά ποτέ δεν περίμενα να φτάσει στο σημείο να τσακωνόμαστε και να με απειλεί ότι θα με χωρίσει αν δεν παραιτηθώ. Τι να κάνω;

Η απάντηση του Dr. Dead

Francesca αρχικά να σου πω ότι σε περιπτώσεις σχέσεων δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είτε αυτή η σχέση είναι φιλική ή ερωτική, είτε μεταξύ διαφορετικών φύλων είτε του ίδιου.

Ο προβληματισμός παραμένει ίδιος. Πρέπει να επιτρέπουμε στον άλλον να παρεμβαίνει στον τρόπο που εκφραζόμαστε; Πρέπει να αλλάζουμε για να κάνουμε το χατίρι κάποιου άλλου;

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, ότι όπως πρέπει να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι, έτσι πρέπει να μας δέχεται και αυτός. Εκτός φυσικά και αν οι ασχολίες μας επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τη σχέση μας.

Αν δηλαδή οι φίλοι σου, που έχετε τη μπάντα μαζί, έρχονται στο σπίτι σου μετά τα μεσάνυχτα με σκοπό να κάνουν ανθρωποθυσίες σε μία δαιμονική δύναμη και ταυτόχρονα λερώνουν το πάτωμα που μόλις έχει σφουγγαριστεί, αλλά η φίλη σου για κάποιο λόγο δεν είναι υπέρ των ανθρωποθυσιών και ταυτόχρονα είναι αυτή που έχει σφουγγαρίσει , τότε ναι υπάρχει πρόβλημα και ίσως θα έπρεπε να κάνεις λίγο πίσω. Δεν είναι καλό να πατάμε στα σφουγγαρισμένα.

Αν όμως απλά δεν γουστάρει το είδος μουσικής και προσπαθεί να στο επιβάλλει, τότε με συγχωρείς αλλά το πρόβλημα της μεταφέρεται στον εγκέφαλο. Δεν είναι καλά ρε παιδάκι μου πώς να το πω πιο ξεκάθαρα. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι είσαστε και τόσο καιρό μαζί.

Η λύση είναι απλή. Της ξεκαθαρίζεις ότι αυτή είσαι και πρέπει να το δεχτεί όπως τη δέχεσαι και εσύ. Αν δεν το δεχτεί, αλλά εσύ θέλεις να μείνεις μαζί της χωρίς όμως να αφήσεις τη μπάντα σου, τότε σου έχω δύο λύσεις. Η πρώτη είναι να πεις ψέματα ότι έφυγες από το συγκρότημα αλλά ξεκίνησες μαθήματα ψαρέματος.

Η δεύτερη είναι να βάλεις τα παιδιά να την απειλήσουν με ανθρωποθυσία.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις:

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’ASK ROCK IS DEAD’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Διαβάστε ακόμα:

Ο γείτονας μου ακούει Παντελίδη, τι να κάνω;

Μεγάλο στήθος vs Batman

Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ