To Rock is Dead απαντά: Μεγάλο στήθος vs Batman
News

To Rock is Dead απαντά: Μεγάλο στήθος vs Batman

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η πρεμιέρα της νέας μας συμβουλευτικής στήλης με τίτλο «Ρώτα το Rock is Dead», επιστρέφουμε με έναν ακόμα προβληματισμό που μας έστειλε φυσικά ένας αναγνώστης μας.

Να σας ευχαριστήσουμε για τις πάρα πολλές ερωτήσεις που έχουν έρθει μέχρι στιγμής και να σας πούμε ότι θα δημοσιεύουμε μία απάντηση την ημέρα.

Να σας συστήσουμε και τον Dr. Dead, τον ειδικό ψυχολόγο που συνεργάζεται πλέον μαζί μας και απαντάει στις ερωτήσεις.

Ερώτηση:

Αγαπητό Rock is Dead,

Παίρνω το θάρρος να ζητήσω την βοήθειά σου για ένα σοβαρό θέμα που με απασχολεί. Εδώ και περίπου 2 μήνες είμαι με μία κοπέλα που σύμφωνα με το ανδρικό βαθμολογικό σύστημα είναι το απόλυτο 10αρι. Στητό και μεγάλο στήθος, ωραίοι γλουτοί, πράσινα μάτια. Ένας σωστός άγγελος.

Το θέμα μου δεν είναι ότι είναι γραμμένη στο φαν κλαμπ Γονίδη, ούτε ότι το κινητό της έχει ήχο κλήσης το «Λιώμα σε γκρεμό» ενός καλλιτέχνη που μου διαφεύγει το όνομά του. Το πρόβλημά μου είναι ότι της πρότεινα να δούμε τον «Άρχοντα των δακτυλιδιών» και μου απάντησε ως εξής : «αυτή την χαζομάρα με τους κοντούς και το δαχτυλίδι ; να μου λείπει».

Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν ήξερε τι είναι το Star Wars και θεωρούσε τον Batman ηλιθιότητα «Καρναβάλι έχουμε και ντύνεται αυτός ο βλάκας έτσι και κυνηγάει κόσμο;» είπε χαρακτηριστικά.

Τι να κάνω αγαπημένο μου site ? Να δώσω βάση στην εμφάνιση και την σεξουαλική παρόρμηση ή να ψάξω για κάτι άλλο.

Ακούς εκεί βλάκας ο Batman!

Γιάννης Ζέπελιν, Πατήσια

H απάντηση του Dr. Dead

Γιάννη να σου πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα τον προβληματισμό και σε συμπονώ. Αυτό με τον Batman ήταν πολύ βαρύ. Σου μιλάω ως άντρας προς άντρα τώρα. Βέβαια, θα ήθελα να σου τονίσω ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σύντομα.

Απλά θα πρέπει να διαχωρίσεις τα πράγματα στο κεφάλι σου και να σκεφτείς το παρόν και όχι το μέλλον. Το παρόν σου περιλαμβάνει ένα ωραιότατο, όπως μας το περιγράφεις, γκομενάκι, που σου εκπληρώνει τις σωματικές ορμές. Δεν σου εκπληρώνει όμως τις εγκεφαλικές.

Αυτό που δεν θα πρέπει να κάνεις σε καμία περίπτωση πλέον είναι να προσπαθήσεις να την κάνεις να γουστάρει πράγματα που γουστάρεις και εσύ. Γιατί ακόμα κι αν δείξει ότι προσαρμόζεται, στην πραγματικότητα όλο αυτό θα είναι παροδικό και θα επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες. Και τότε να ξέρεις ότι θα επιστρέψει στα άσματα τύπου «λιώμα σε γκρεμό» με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη. Τότε Γιάννη θα τον έχεις πιει κανονικά.

Γι αυτό σου λέω, η λύση είναι απλή. Προσπάθησε να διαχωρίσεις στο μυαλό σου τη σωματική διασκέδαση από την γενικότερη ψυχαγωγία σου και θα δεις τα πράγματα να γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Ποια θα είναι η κατάληξη θα ρωτήσεις. Κάποια στιγμή, μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε δύο, μπορεί σε ένα χρόνο, θα βαρεθείς το σεξ μαζί της, θα χωρίσεις και θα βρεις κάποια που θα σου καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Μέχρι τότε απόλαυσε το όσο μπορείς. Το πολύ πολύ να την πείσεις να ντυθεί μια μέρα catwoman.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις:

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’ASK ROCK IS DEAD’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Διαβάστε ακόμα: Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ