Red Hot Chili Peppers: Θα αποκτήσουν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood
News

Red Hot Chili Peppers: Θα αποκτήσουν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood

To δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood θα αποκτήσουν οι Red Hot Chili Peppers. Η τελετή παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα, μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Την παρουσίαση του αστεριού θα κάνει ο George Clinton,  παραγωγός του Freaky Styley που κυκλοφόρησε το 1985 και μαζί του θα είναι οι Woody Harelson και Bob Forest. To αστέρι βρίσκεται στο νούμερο 6212 της Hollywood Boulevard στη νότια πλευρά του δρόμου και έχει δίπλα του αυτό του τηλεοπτικού παραγωγού Harry Friedman. Οι άλλοι δύο γείτονες είναι Pat Sajak και Jack Paar αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

«Τα δικά μας παιδιά του Hollywood θα πάρουν επιτέλους το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Περιμέναμε εδώ και καιρό να βρουν χρόνο στο γεμάτο πρόγραμμα τους για να κάνουμε την τελετή και είμαστε ενθουσιασμένοι που τους υποδεχόμαστε», δήλωσε η παραγωγός του Hollywood Walk of Fame, Ana Martinez. Το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, έχει τίτλο Unlimited Love και είναι το πρώτο με τον John Frusciante στη σύνθεση τους μετά από 16 χρόνια. Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει δύο τραγούδια, το Black Summer που ήταν και το πρώτο single και το Poster Child.

Αυτή ήταν η δήλωση της μπάντας που συνόδευσε την ανακοίνωση για το νέο άλμπουμ: «Ήμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας, τζαμάρωντας και τακτοποιώντας τους καρπούς αυτών των προσπαθειών με μεγάλη προσοχή και σκοπό. Οι ήχοι, οι ρυθμοί, οι δονήσεις, οι λέξεις και οι μελωδίες μας άφησαν μαγεμένους..

Λαχταρούμε να ρίξουμε ένα φως στον κόσμο, να ανυψώσουμε, να συνδεθούμε και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Καθένα από τα τραγούδια του νέου μας άλμπουμ UNLIMITED LOVE, είναι μια όψη μας, που αντικατοπτρίζει την άποψή μας για το σύμπαν. Αυτή είναι η αποστολή της ζωής μας. Δουλεύουμε, εστιάζουμε και προετοιμαζόμαστε, ώστε όταν έρθει το μεγαλύτερο κύμα, να είμαστε έτοιμοι να το καβαλήσουμε. Ο ωκεανός μας έχει χαρίσει ένα δυνατό κύμα και αυτό ο δίσκος είναι το άθροισμα της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, ελπίζουμε να το απολαύσετε».

Αυτό είναι το tracklinsting του Unlimited Love

Black Summer
Here Ever After
Aquatic Mouth Dance
Not the One
Poster Child
The Great Apes
It’s Only Natural
She’s a Lover
These Are the Ways
Whatchu Thinkin’
Bastards of Light
White Braids & Pillow Chair
One Way Traffic
Veronica
Let ‘Em Cry
The Heavy Wing
Tangelo

Και αυτό είναι το εξώφυλλο:

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή στην κούρσα για τα όσκαρ με νέο φαβορί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ