Πώς να πείσω τους φίλους μου να έρθουν μαζί μου σε συναυλία;
News

Πώς να πείσω τους φίλους μου να έρθουν μαζί μου σε συναυλία;

Η συμβουλευτική στήλη του Rock is Dead είναι και πάλι μας σας. Ο ειδικός μας συνεργάτης, Dr. Dead απαντά στους προβληματισμούς που μας έχουν στείλει οι αναγνώστες μας.

Ερώτηση:

Αγαπητό Rock is Dead

Στην παρέα μου οι μισοί ακούνε ελληνικά και οι άλλοι μισοί χιπ χοπ! Πως μπορώ να τους πίσω να πάμε σε μια συναυλία του δικού μου γούστου?

Γιώργος

Η απάντηση του Dr. Dead

Γιώργο η αποστολή σου είναι εύκολη και απλή. Αν οι φίλοι σου έχουν αυτά τα ακούσματα που μου λες, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους πληρώσεις τα εισιτήρια και τις μπύρες. Δεν μπορεί, κάποιοι από αυτούς θα δεχτούν.

Βέβαια δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έρθουν μαζί σου, αφού είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς να σου πει «Τι μαλακίες είναι αυτές» να σε εκνευρίσει, να τσακωθείτε, να εφαρμόσεις πάνω του πολεμικές τέχνες τις οποίες δεν ήξερες ότι κατέχεις και η φιλία σας να έχει άδοξο τέλος.

Ειδικά αν είναι γυναίκα και εφαρμόσεις πάνω της πολεμικές τέχνες, όχι μόνο θα τελειώσει η φιλία σας, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε κάποιο σκοτεινό κελί παρέα με τύπους που είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν άλλα πράγματα πάνω σου.

Γι αυτό σου λέω μη σκας. Έχω πάει πολλές φορές μόνος μου σε συναυλία και μια χαρά πέρασα. Έτσι κι αλλιώς δεν πάμε για να πιάσουμε κουβέντα αλλά για να δούμε τη μπάντα που γουστάρουμε. Αν έχεις και κάποιον μαζί σου που μοιράζεστε κοινά ακούσματα, καλή φάση. Αν όχι, δε γαμιέται, μουσικούλα, μπυρίτσα και μια χαρά όλα.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις στο : [email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Η αδελφή μου ακούει Stavento/Ασλανίδου πως να της αλλάξω γούστα;

Η κοπέλα μου δεν γουστάρει black/death

Μεγάλο στήθος vs Batman

Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ