Η αδελφή μου ακούει Stavento/Ασλανίδου, πώς να της αλλάξω γούστα;
Movies and TV

Η αδελφή μου ακούει Stavento/Ασλανίδου, πώς να της αλλάξω γούστα;

Η συμβουλευτική στήλη του Rock is Dead είναι και πάλι μας σας. Ο ειδικός μας συνεργάτης, Dr. Dead απαντά στους προβληματισμούς που μας έχουν στέιλει οι αναγνώστες μας.

Ερώτηση:

Αγαπητό Rock is Dead

Η αδελφή μου ακούει Ασλανίδου και Stavento και δεν μπορώ να της αλλάξω μουσικά ενδιαφέροντα. Τι να κάνω;

Χάρης

Η απάντηση του Dr. Dead

Χάρη ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέγει τη δική του διαδρομή. Σε καταλαβαίνω όταν λες ότι θέλεις να το αλλάξεις αυτό, το έχω προσπαθήσει και εγώ άπειρες φορές να κοντρολάρω τη σκέψη γυναικών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όχι με το ζόρι τουλάχιστον.

Θέλω να αναλύσω λίγο την περίπτωση της αδελφής σου. Μου λες ότι ακούει Ασλανίδου και Stavento. Μαντεύω λοιπόν ότι έβλεπε The Voice φανατικά, αλλιώς δεν μπορώ να βρω άλλη πιθανή σύνδεση των δύο εντελώς διαφορετικών ακουσμάτων.

Το κοινό των Stavento αποτελείται κυρίως από 16χρονα κορίτσια (ή ανθρώπους που θα ήθελαν να είναι 16χρονα κορίτσια) και το κοινό της Ασλανίδου από ώριμες γυναίκες με προβληματισμούς εμμηνοπαύσεις. Ή από ανθρώπους που φέρονται λες και περνάνε εμμηνόπαυση.

Μπορώ να σε βοηθήσω να προλάβεις καταστάσεις λοιπόν και να προσπαθήσεις να την αποτρέψεις από το να δει το επόμενο Voice. Χάλασε την τηλεόραση, κλειστή στην ντουλάπα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Και κάτι τελευταίο. Είπαμε να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι με το ζόρι αλλά αν θες να την φέρεις πιο κοντά στα δικά σου ακούσματα, δοκίμασε να βάζεις κομμάτια που να της ακούγονται ωραία στο αυτί, ώστε να έρθει αυτή σε σένα για περισσότερες πληροφορίες. Ξέρεις τίποτα Within Temptation και τέτοια.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και αν καταφέρεις από μόνος σου αυτό με το κοντρολάρισμα της σκέψης που σου είπα, πιο πάνω μη διαστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου και να μου πεις πως το έκανες. Όχι για μένα, για ένα φίλο μου.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις στο : [email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Η κοπέλα μου δεν γουστάρει black/death

Μεγάλο στήθος vs Batman

Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ