Το youtube δοκιμάζει προτάσεις σε αναποφάσιστους χρήστες
online

Το youtube δοκιμάζει προτάσεις σε αναποφάσιστους χρήστες

Μία νέα λειτουργία δοκιμάζει αυτή την εποχή του youtube με στόχο να δίνει στους αναποφάσιστους χρήστες κάτι να δουν. Όπως αναφέρει το Android Police, το μήνυμα προτροπής «play something» εμφανίζεται μεταξύ περιεχομένου καθώς κάνετε σκρολάρετε  στη ροή της αρχική σας σελίδας, αλλά προς το παρόν μόνο ορισμένοι χρήστες το βλέπουν.

Οι περισσότεροι χρήστες που εντόπισαν τη λειτουργία, ανέφεραν ότι πατώντας οδηγήθηκαν σε youtube shorts, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που είδαν κανονικά βίντεο αν και εντελώς άσχετα με τη θεματολογία που συνήθως παρακολουθούν.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν λαμβάνετε υπόψιν το ιστορικό του κάθε χρήστη, αλλά φαίνεται ότι αυτή η περίοδος είναι δοκιμαστική και η πλήρης λειτουργία θα έρθει αργότερα. Αντίστοιχο «play something» έχει και το Netflix που βασίζεται βέβαια στα αγαπημένα του κάθε θεατή.

Δείτε στο screenshot το πως εμφανίζεται το play something στο youtube.



Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: