Russian Doll: Η σειρά επιστρέφει στο Netflix
Netflix

Russian Doll: Η σειρά επιστρέφει στο Netflix

Τρία χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με την πρώτη σεζόν του, το Russian Doll επιστρέφει επιτέλους στο Netflix. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας, η πρεμιέρα είναι πολύ κοντά με τα νέα επεισόδια να έρχονται στις 20 Απριλίου.

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει τη Nadia και τον Alan τέσσερα χρόνια αφότου είχαν ξεμείνει μαζί σε δύο διαφορετικά timeline και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Όπως λέει η σύνοψη που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή τη φορά τους περιμένει μία τύχη χειρότερη και από τον επαναλαμβανόμενο θάνατο αφού θα βουτήξουν ακόμα περισσότερο στο παρελθόν του μέσα από πέρασμα του χρόνου που βρίσκεται σε μία από τις γνωστές τοποθεσίες του Μανχάταν.

Στo teaser που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρώτες σκηνές από τα νέα επεισόδια με την πρωταγωνίστρια να δίνει τον τόνο για τα όσα θα δούμε λέγοντας: «When The Universe F*cks with you… Let it»!


Διαβάστε ακόμα: 

Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις το πρώτο τριήμερο

Κατέρρευσε στη σκηνή ο πρωταγωνιστής του Kingsman

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ