Wednesday: Στο πρώτο teaser του Netflix η μικρή ελευθερώνει... πιράνχας!
Music

Wednesday: Στο πρώτο teaser του Netflix η μικρή ελευθερώνει… πιράνχας!

Η οικογένεια Άνταμς επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Netflix, με την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον και κεντρικό πρόσωπο στο «Wednesday» την μικρή κόρη της οικογένειας.

Με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, το “Wednesday” είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία  Η νέα σειρά 8 επεισοδίων είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που σπείρουν τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις των παράξενων και διαφορετικών φοιτητών.

Η σειρά αναμένεται το Φθινόπωρο, κοντά στο Halloween και το πρώτο teaser είναι εδώ.


Rings of Power: Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ