Βρήκαν νέο ντράμερ οι Slipknot
Music

Βρήκαν νέο ντράμερ οι Slipknot

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την απομάκρυνση του Jay Weinberg και όπως φαίνεται οι Slipknot βρήκαν τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό στα ντραμς.

Το συγκρότημα έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την επιστροφή του στη σκηνή, που θα γίνει στις 27 Απριλίου στο Sick New World και με αυτή την αφορμή ανέβασαν στα social media μία φωτογραφία που δείχνει δύο σπασμένες μπαγκέτες. Συνόδευσαν τη φωτογραφία με το caption «πρόβες».

Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι ντράμερ υπάρχει, αλλά όνομα ακόμα δεν ξέρουμε. Η φημολογία λέει ότι ο νέος ντράμερ της μπάντας θα είναι ο Eloy Casagrande, όμως αυτή δεν στηρίζεται σε πληροφόρηση, αλλά στο timing της ξαφνικής αποχώρησης του από τους Sepultura.

Πάντως, όπως συμβαίνει με όλα τα νέα μέλη των Slipknot, που τα τελευταία χρόνια είναι πολλά, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ποτέ και απλά το internet κάνει τη δουλειά του και ανακαλύπτει το ποιος είναι ποιος κάθε φορά.

Θυμίζουμε, ότι ο Jay Weinberg που δήλωσε πικραμένος για τον τρόπο της απομάκρυνσης του από τους Slipknot τον Νοέμβριο, έχει ήδη γίνει μέλος των Suicidal Tendencies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: