Έφυγε από τους Sepultura o ντράμερ - Φήμες ότι πάει στους Slipknot
Music

Έφυγε από τους Sepultura o ντράμερ – Φήμες ότι πάει στους Slipknot

Την αποχώρηση του Eloy Casagrande, λίγο πριν την έναρξη της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης, οι Sepultrura. O Casagrande ήταν μέλος της μπάντας από το 2011 και έπαιξε ντραμς σε όλα τα άλμπουμ αυτής της περιόδου, αλλά όπως λέει η ανακοίνωση, ενημέρωσε λίγο πριν αρχίσουν οι πρόβες ότι αποχωρεί για ένα άλλο πρότζεκτ. Τη θέση του θα πάρει ο Greyson Nekrutman. 

«Αρχές Δεκεμβρίου το συγκρότημα έκανε ξεκάθαρο στην ανακοίνωση, ότι η περιοδεία είναι ένας «συνειδητός και προγραμματισμένος θάνατος». Όσο ποιητικό κι αν ακούγεται, μια περιοδεία αυτού του μεγέθους χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο προετοιμασίας και προγραμματισμού που θα απαιτούσε πολλή δέσμευση, ηθική και πίστη στους θαυμαστές τους, καθώς και σεβασμό για την ιστορία του συγκροτήματος – κάτι που είναι ξεκάθαρη προτεραιότητα για τους Andrea Kisser, Derrick Green και Paulo Xisto».

Ωστόσο, στις 6 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες πριν από την πρώτη πρόβα, ο ντράμερ Eloy Casagrande ενημέρωσε το συγκρότημα ότι έφευγε από τους Sepultura για να ακολουθήσει μια καριέρα σε άλλο πρότζεκτ. Το συγκρότημα αιφνιδιάστηκε αφού δεν είχε προειδοποίηση, και έφυγε αμέσως, εγκαταλείποντας οτιδήποτε σχετίζεται με τους Sepultura» αναφέρει η ανακοίνωση και προφανώς καταλαβαίνουμε ότι το διαζύγιο δεν ήταν και τόσο ευχάριστο.

Αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη τις τελευταίες ώρες, είναι ότι το άλλο πρότζεκτ είναι οι Slipknot, αφού βρίσκονταν στην αναζήτηση ντράμερ μετά την απομάκρυνση του Jay Weinberg και το timeline ταιριάζει γιατί επιστρέφουν στη σκηνή τον Απρίλιο. Το αν ισχύει αυτό όμως, θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να το μάθουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.