O Τζο Μπάιντεν προλόγισε το... Creeping Death στην εμφάνιση των Metallica!
Music

O Τζο Μπάιντεν προλόγισε το… Creeping Death στην εμφάνιση των Metallica!

Metallica: To λες και σουρεάλ το σκηνικό που εξελίχθηκε στο Global Citizen το βράδυ του Σαββάτου. To φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες περιελάμβανε εμφανίσεις από καλλιτέχνες όπως η Mariah Carey, Usher, SZA και Stormzy όμως headliners ήταν οι Metallica!

Και της εμφάνισης τους προηγήθηκε το μήνυμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτείων  Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του που έκαναν κάλεσμα για την αντιμετώπισης της φτώχειας παγκοσμίως αλλά μίλησαν και για την κλιματική αλλαγή.

Και καπάκια βγήκαν στη σκηνή οι Metallica με το Creeping Death που το λες και ταιριαστό σαν τραγούδι για τα όσα αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Συνολικά έπαιξαν οχτώ τραγούδια και έκλεισαν την εμφάνιση τους με το Master of Puppets.

Φέτος, με μια νέα αποστολή που είναι πιο επείγουσα από ποτέ, το Global Citizen ξεκινά μια φιλόδοξη εκστρατεία που καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ενδυνάμωση των εφήβων κοριτσιών και γυναικών ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν την ακραία φτώχεια ΤΩΡΑ, το Global Citizen καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες, τις εταιρείες και τους φιλάνθρωπους να κάνουν περισσότερα από ό,τι είχαν κάνει ποτέ πριν.


Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας που είδαμε στο Rings of Power;

House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: