Τύπος έτριβε... τυρί πάνω στο κοινό σε φεστιβάλ
Music

Τύπος έτριβε… τυρί πάνω στο κοινό σε φεστιβάλ

Από παράξενα περιστατικά σε συναυλίες, ίσως το αποκορύφωμα να ήρθε στο φεστιβάλ Desert Days που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, αφού όπως γίνεται εμφανές από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν, ένας τύπος έτριβε τυρί πάνω στους ανυποψίαστους θεατές.

Το περιστάτικο συνέβη κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Viagra Boys, που γενικά έχουν κάποιους σουρεάλ στίχους, αλλά δεν θυμόμαστε να έχουν τραγούδι που να προτρέπει σε τρίψιμο τυριού.

Μπορεί βέβαια ο δράστης να έχει κάποια σπάνια ασθένεια που τον κάνει να βλέπεις τους γύρω σαν μακαρόνια και για αυτό να προέβη σε ακατάσχετο… τρίψιμο. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το επόμενο βήμα θα ήταν να προσπαθήσει να φάει κάποιον και σίγουρα δεν υπήρξε καταγγελία για απόπειρα κανιβαλισμού.

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να υποθέσουμε ότι το τυρί μάλλον είναι τσένταρ, αλλά δεν είμαστε και ειδικοί είναι η αλήθεια. Υπάρχουν σίγουρα άλλα site με περισσότερους ειδικούς και σίγουρα δεν εννοούμε το tyri.gr.

ΤΥΡΙ

@starvemykidssharp cheddar at the function♬ Easy Lovers – Piero Piccioni


To «μπαπ» του Rings of Power

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ