Τρομερό βίντεο πάνω από τη σκηνή την ώρα των Slipknot στο Release Athens

Roxx |
slipknot release athens ευρώπη

O Αύγουστος ήρθε αλλά το να πούμε ότι το μυαλό μας παραμένει στο βράδυ της 23ης Ιούλιου και στην εμφάνιση των Slipknot στο Release Athens δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό. Από τη σαρωτική εμφάνιση της μπάντας, είδαμε δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες μέσα από τη ασφυκτικά γεμάτη πλατεία νερού, αλλά αυτό που ακολουθεί είναι ξεχωριστό.

Το τράβηξε η σύζυγος του κιθαρίστα Mick Tompson, πάνω στη σκηνή την ώρα που έπαιζαν το All out Life. Και φυσικά από κάτω γίνεται χαμός με το κοινό να τα δίνει όλα όπως συνέβη στο σύνολο της εμφάνισης τους και για αυτό δεν μπορούμε να πάρουμε ακόμα τα πόδια μας δέκα μέρες μετά.Οι Slipknot συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία και μάλιστα στις 28 του μήνα έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους single, The Dying Song. Το End, So Far κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου και αποτελεί τη δισκογραφική επιστροφή τους μετά από τρία χρόνια και το We Are Not Your Kind.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ