Τρομερή η live εκτέλεση του Lex Aeterna από τους Metallica
Music

Τρομερή η live εκτέλεση του Lex Aeterna από τους Metallica

Πριν από μία εβδομάδα οι Metallica έδωσαν την τελευταία συναυλία της χρονιάς στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του All Within My Hands και εκεί έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Lux Aeterna. Tα βίντεο που είχαμε δει ήταν όλα ερασιτεχνικά και τώρα ήρθε η ώρα για το επαγγελματικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η μπάντα.

Και θα τολμήσουμε να πούμε ότι το τραγούδι ακούγεται ακόμα καλύτερό στη ζωντανή εμφάνιση, ενώ όλοι τους ήταν σε τρομερή φόρμα.  Το νέο άλμπουμ των Metallica έχει τίτλο 72 Seasons και θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου.

Όταν βγήκε η ανακοίνωση για το άλμπουμ ο Hetfield είπε τα εξής:  «72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον πραγματικό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η περίοδος που γονείς μας λένε ποιοι είμαστε. Μία στεγνή κατηγοριοποίηση της προσωπικότητας μας. Νομίζω ότι το σημείο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων που αποκτούμε και πως επηρεάζουν την αντίληψη μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος των εμπειριών μας ως ενήλικοι είναι μία αναπαράσταση ή μία αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Δέσμιοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθερωμένοι από τα δεσμά που κουβαλάμε» λέει ο frontman των Metallica κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα του τίτλου.


O Τομ Κρουζ στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Πόσος κόσμος είδε το νέο Avatar στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: