Το tribute στους Dimebag και Vinnie  Paul στην επιστροφή των Pantera στη σκηνή
Music

Το tribute στους Dimebag και Vinnie Paul στην επιστροφή των Pantera στη σκηνή

Το βράδυ της Παρασκευής, γράφτηκε ιστορία, αφού οι Pantera ανέβηκαν ξανά στη σκηνή μετά από 20 χρόνια και το tribute στους Dimebag και Vinnie Paul αποτέλεσε τη συναισθηματική κορύφωση της συναυλίας.

Τρία τραγούδια πριν από το τέλος, ακούστηκε από τα ηχεία το πρώτο μέρος του Cemetary Gates και στις οθόνες προβλήθηκαν εικόνες και βίντεο από τα δύο αδέλφια που ίδρυσαν την μπάντα και έχουν φύγει από τη ζωή. Στη συνέχεια έπαιξαν το τη διασκευή στο Planet Caravan των Black Sabbath μέσα από το Far Beyond Driven και ο Phil Anselmo τους το αφιέρωσε.

Μαζί με τον Anselmo είναι φυσικά ο Rex Brown και τους συνοδεύουν οι Zakk Wylde και Charlie Benante που έπαιξαν άψογα τους ρόλους τους. To setlist αυτής της πρώτης εμφάνισης που προφανώς αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια, επικεντρώθηκε στα Vulgar Display of Power και Far Beyond Driven με πέντε τραγούδια από το κάθε άλμπουμ, ενώ παίχτηκαν τρία από το Cowboys From Hell. Με ένα τραγούδι εκπροσωπήθηκαν τα Great Southern Trendkill και Reinventing the Steel.

Δείτε το tribute στην εμφάνιση των Pantera:

Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ