O τραγουδιστής των Mudvayne έπεσε από τη σκηνή την ώρα του... Not Falling
Music

O τραγουδιστής των Mudvayne έπεσε από τη σκηνή την ώρα του… Not Falling

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες της περιόδου του nu metal, οι Mudvayne, συνεχίζουν την περιοδεία της επανασύνδεσης τους, που ξεκίνησε το 2021 και το βράδυ της Τετάρτης, εμφανίστηκαν ζωντανά στη Georgia των Η.Π.Α.

Εκεί, ο Chad Gray αποφάσισε να… διαψεύσει τους στίχους μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, του Not Falling. Πως; Πέφτοντας. Όπως θα δείτε στο βίντεο ο Gray τραγουδάει, παραπατάει πέφτει από τη σκηνή και εξαφανίζεται από το πλάνο. Ευτυχώς πάντως δεν χτύπησε αφού περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται και συνεχίζει το τραγούδι.

Οι Mudvayne παρέμειναν ανενεργοί για περίπου 11 χρόνια, αφού το βάρος είχε πέσει στους HELLYEAH, όμως μετά τον θάνατο του Vinnie Paul το συγκρότημα φαίνεται ότι σταμάτησε την πορεία του.  Περιμένουμε πάντως κάποια στιγμή και νέα για μία νέα δισκογραφική δουλειά, που θα είναι η πρώτη τους από το 2009, με το ομώνυμο άλμπουμ τους.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: