To Toxicity των System of a Down νούμερο ένα στην Ελλάδα για πρώτη φορά!
Music

To Toxicity των System of a Down νούμερο ένα στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στα παράξενα των ελληνικών charts και έχουμε ακόμα περίεργο περιστατικό, αφού το Toxicity των System of a Down πήγε για πρώτη φορά στο νούμερο ένα. 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας στρογγυλοκάθεται στην κορυφή σε ένα top 10 που βρίσκει τους Savatage στη δεύτερη θέση με το Dead Winter Dead (έχουν άλλο ένα άλμπουμ στη δεκάδα) και τους Behemoth στο νούμερο 6 με το νέο τους άλμπουμ.

Προφανώς και την εποχή που είχε κυκλοφορήσει το Toxicity τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά με τις πωλήσεις στη χώρα μας με τις ελληνικές κυκλοφορείς να κυριαρχούν, όμως πλέον όπως έχει φανεί τα τελευταία χρόνια σχεδόν οι μοναδικοί που έχουν απομείνει να αγοράζουν μαζικά άλμπουμ είναι οι ροκάδες και οι μεταλάδες.

Και επίσης είναι ξεκάθαρο ότι το chart δεν έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής υπολογίζοντας και το streaming στις μετρήσεις.

Αυτά είναι τα 75 άλμπουμ που αποτελούν το chart αυτής της εβδομάδας: 


Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ