In Flames: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ
Music

In Flames: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Όπως φαίνεται οι In Flames επιστρέφουν για τα καλά στις πιο heavy μέρες τους, αφού και το νέο τους single είναι πολύ βαρύ με το ξεκίνημα μάλιστα να είναι γεμάτο blastbeats. O τίτλος του τραγουδιού είναι Foregone Pt. 1 και το ομώνυμο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που να βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην κιθάρα και που θα είχε μια ισχυρές βάσεις μεταξύ του μπάσου και των ντραμς. Εξακολουθούσαμε να προσεγγίζουμε τη σύνθεση των τραγουδιών μας με τον ίδιο τρόπο, όπως πάντα, ως αντιπαράθεση μεταξύ μελωδίας και επιθετικότητας. Αυτό είναι το DNA της μουσικής μας. Από τη στιχουργική πλευρά, είχαμε πολλά μέρη για να αντλήσουμε, ειδικά από το concept του χρόνου» δήλωσε για το 14ο άλμπουμ των In Flames ο Anders Fridén και συμπλήρωσε…

«Η ανθρωπότητα στο σύνολό της αναγκάστηκε να επιβραδύνει και να πάρει ανάσες. Σε εκείνο το διάλειμμα, πολλοί από εμάς αφιερώσαμε χρόνο αξιολογώντας και βάζοντας ξανά προτεραιότητες. Ο χρόνος είναι μια σταθερά, αλλά τι κάνουμε με αυτόν και πώς τον αντιλαμβανόμαστε ποικίλλει. Ειδικά τώρα  ο κόσμος φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα από ποτέ».

Αυτό είναι το track listing:

01. The Beginning Of All Things That Will End
02. State Of Slow Decay
03. Meet Your Maker
04. Bleeding Out
05. Foregone Pt. 1
06. Foregone Pt. 2
07. Pure Light Of Mind
08. The Great Deceiver
09. In The Dark
10. A Dialogue In B Flat Minor
11. Cynosure
12. End The Transmission

Secret Invasion: To πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε!

House of the Dragon: Ο έξαλλος πιτσιρικάς της αρχής

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: